Advies

Als nieuwsorganisatie ben je 24 uur per dag, zeven dagen in de week bezig met het nieuws van het moment. Elke tel moet je alert zijn, elke nieuwe gebeurtenis vraagt om een keuze. Wel of niet meenemen dit nieuws? Met welke invalshoek? En met welk beeld? En als het eenmaal is gepubliceerd, dan dient de volgende vraag zich al weer aan: wat kunnen en moeten we hier verder nog mee? Reacties die we moeten ophalen, een analyse?

Deze permanente nieuwsstroom maakt dat het lastig is om afstand te nemen en na te denken over de middellange en lange termijn. Herkenbaar?

Frisse blik

Op verzoek laat ik graag mijn licht schijnen op alle facetten van je nieuwsbedrijf, van redactieorganisatie tot de commerciƫle kant en commerciƫle kansen en van gebruik van Social Media tot de content die je publiceert. Als buitenstaander zie ik zaken die jij of je organisatie misschien al niet meer zien of als onvermijdelijk beschouwen. Met een frisse blik zie ik de ongepolijste mooie kanten van je uitgave, en geef aan waar het beter kan.

Handzaam rapport

Kortom: ik combineer mijn kennis van de journalistiek met mijn ervaring als internetuitgever. In een handzaam rapport geef ik aan hoe je je sterke punten nog sterker kunt maken, je zwakke punten kunt verbeteren en waar je kansen liggen om je merk verder uit te bouwen.

NIJS.net